PREGUNTA-LI A LA LORE

Si tens ganes de parlar amb la Lore és possible! Et sorgeixen preguntes que t’agradaria fer directament? La consultoria de la Lore pren vàries formes i sempre oferint:

· CONFIDENCIALITAT

· COMUNICACIÓ DIRECTA I RESPECTUOSA

· ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT

· TRACTE PROPER I LLIURE DE PREJUDICIS

I si no et podem ajudar pensarem en altres recursos per a tu!
No et tallis i pregunta-li a la Lore el què vulguis sobre desig, plaer, sexe saludable, preferència sexual, identitat de gènere, relacions amoroses, autoestima, anticoncepció, avortament o qualsevol qüestió relacionada amb les violències masclistes.

Pots escriure a través del mail laloreconsultoria@gmail.com o  via WhatsApp al 602047850 et respondrem el més aviat possible!

El món de la sexualitat, les relacions i el gènere pot ser un món molt apassionant, des d’on aprendre moltes coses i a la vegada molt complex! Anima’t a escriure les preguntes que tinguis, sense vergonya! I recorda que les consultes sempre són confidencials!

 

La Lore al Cjas

Els dimecres la Lore va al Centre Jove de Sexualitats (CJAS)  per fer la consultoria presencial  per a joves LGTBI. Si tens entre 12 i 25 i vols parlar amb algú sobre la teva sexualitat, relacions, identitat, discriminació… demana cita a través del mail laloreconsultoria@gmail.com o bé trucant directament al CjAS (934151000). Allà hi trobaràs a la Lore en persona!