QUI ÉS LA LORE?

La Lore és algú a qui li passen coses semblants a les què et passen a tu. Algú que t’escolta, que t’entén i que de tant parlar amb altres joves sap un munt de coses sobre relacions, gènere, sexualitat i diversitat sexual. Per això el més important per a ella és que li puguis fer totes les preguntes que et ronden pel cap sense tabús ni vergonyes a la seva CONSULTORIA, que pot ser ONLINE a través del formulari o per WHATSAPP al número 602047850 . Com funciona la pastilla del dia després i on trobar-la, dubtes sobre la preferència sexual o la identitat, relacions que no et fan sentir bé i no saps com deixar-les, dificultats amb els orgasmes… qualsevol cosa en pot parlar!!

La Lore és molt inquieta i té moltes curiositats, li encanta llegir, escoltar música i mirar vídeos d’internet. Com és una mica fricky de tot el que té a veure amb gènere, sexualitats i identitats té un apartat xulíssim que és diu JO VULL SER FEMINISTA, on trobaràs les seves últimes recerques en còmics, llibres, youtubers, grups de música sobre el tema. Si veus que s’ha deixat alguna cosa important diga-li que li encantarà!

I sí, clar, la seva llista d’SPOTIFY és de les més escoltades 😉 i la trobaràs des de fa poc a l’INSTAGRAM, busca-la!

També li encanta escriure, per això té el seu BLOG personal, on penja articles cada 15 dies de coses que va reflexionant. Algunes idees són prou importants i les ha deixat penjades a l’apartat T’INTERESSA, ja veuràs que allà trobaràs molta informació sobre diversitat sexual i de gènere, prevenció de violències masclistes i sexualitat. Però si necessites anar a algun lloc en particular, trobaràs adreces d’interès a l’apartat RECURSOS.

Espero que t’agradi molt!!

PREGUNTA-LI A LA LORE

A vegades les relacions són complicades, ens generen dubtes que no sabem a qui preguntar… La Lore et pot ajudar, pregunta-li el que vulguis de manera totalment confidencial!

LA LORE LGTBI+

La diversitat sexual i de gènere és un món amb infinitat de possibilitats! Pots entrar en aquest apartat per molts motius diferents, perquè sens que no encaixes en la norma heterosexual, perquè tens dubtes en relació a la teva identitat sexual, perquè tens una amiga lesbiana, gai, bisexual, trans*… Potser busques informació concreta sobre algun tema, potser només sents curiositat o potser tens clar que aquest és el “teu” apartat!

NO M’HO PUC CREURE! (DESMUNTANT FALSES CREENCES)

Sovint a la nostra societat trobem idees i creences al voltant de la sexualitat, l’amor i les relacions que estan plenes d’estereotips que no són certs i ens fan la vida més difícil, et convidem a reflexionar al seu voltant per a que puguis ser una mica més lliure de prejudicis.

CONEIX ELS TEUS DRETS

Aquí trobaràs quins són els teus drets! Sí, els teus drets en relació a la sexualitat i també com a persona jove! És important conèixer-los per a poder-te defensar

SI NECESSITES AJUDA…

T’oferim un llistat de recursos on poder adreçar-te si tens algun problema, és una llista d’entitats que treballen de manera molt professional en els seus àmbits i que segur et podran donar un cop de mà amb el que necessites.

EL BLOG DE LA LORE

En aquest espai virtual hi podràs trobar molta informació diversa: sèries i vídeos recomanats, algunes notícies, altres blogs on trobar informació relacionada i molt més!
Si t’animes també hi pots aportar els teus suggeriments, seran molt benvinguts!

MATERIALS I RECURSOS

A la Lore també hi podràs trobar alguns materials, recursos i guies (link guies) que et poden ser molt útils per consultar, per compartir o inclús per penjar-te algun pòster a la paret de l’habitació! 😉