QUI ÉS LA LORE?

La Lore et dóna la benvinguda!
Holaaaaa!
Però… qui és la Lore?
La Lore és algú a qui li passen coses semblants a les què et passen a tu! Algú que t’escolta, que t’entén i que de tant parlar amb altres joves sap un munt de coses sobre relacions, gènere, sexualitat i diversitat sexual.

PREGUNTA-LI A LA LORE

A vegades les relacions són complicades, ens generen dubtes que no sabem a qui preguntar… La Lore et pot ajudar, pregunta-li el que vulguis de manera totalment confidencial!

LA LORE LGTBI+

La diversitat sexual i de gènere és un món amb infinitat de possibilitats! Pots entrar en aquest apartat per molts motius diferents, perquè sens que no encaixes en la norma heterosexual, perquè tens dubtes en relació a la teva identitat sexual, perquè tens una amiga lesbiana, gai, bisexual, trans*… Potser busques informació concreta sobre algun tema, potser només sents curiositat o potser tens clar que aquest és el “teu” apartat!

NO M’HO PUC CREURE! (DESMUNTANT FALSES CREENCES)

Sovint a la nostra societat trobem idees i creences al voltant de la sexualitat, l’amor i les relacions que estan plenes d’estereotips que no són certs i ens fan la vida més difícil, et convidem a reflexionar al seu voltant per a que puguis ser una mica més lliure de prejudicis.

CONEIX ELS TEUS DRETS

Aquí trobaràs quins són els teus drets! Sí, els teus drets en relació a la sexualitat i també com a persona jove! És important conèixer-los per a poder-te defensar

SI NECESSITES AJUDA…

T’oferim un llistat de recursos on poder adreçar-te si tens algun problema, és una llista d’entitats que treballen de manera molt professional en els seus àmbits i que segur et podran donar un cop de mà amb el que necessites.

EL BLOG DE LA LORE

En aquest espai virtual hi podràs trobar molta informació diversa: sèries i vídeos recomanats, algunes notícies, altres blogs on trobar informació relacionada i molt més!
Si t’animes també hi pots aportar els teus suggeriments, seran molt benvinguts!

MATERIALS I RECURSOS

A la Lore també hi podràs trobar alguns materials, recursos i guies (link guies) que et poden ser molt útils per consultar, per compartir o inclús per penjar-te algun pòster a la paret de l’habitació! 😉