CATÀLEG DE TALLERS DE L’ASSOCIACIÓ CANDELA

Descarrega’t el catàleg

INFANTSlogonuevo_candela2

més informació

ADOLESCENTS I JOVES

*La durada d’aquests tallers és flexible segons les necessitats i possibilitats del grup que ho sol·licita dintre de l’interval 2h-4h. Existeix també la possibilitat de fer un itinerari amb diversitat de tallers. El públic a qui van destinats són joves entre 12 i 18 anys.

més informació

AMPA’s

*La durada del taller és flexible entre 2 i 4 hores. Possibilitat de proposar i sol·licitar altres temàtiques

més informació

PROFESSIONALS DE LA EDUCACIÓ

*La durada dels tallers és flexible entre 3 i 4 hores, que es poden dividir en diverses sessions. Oferim la possibilitat de fer itineraris, combinant diferents temàtiques.

més informació

DONES

La durada dels tallers és flexible i pot ser de més o menys sessions en funció de les necessitats del grup. Les temàtiques també es poden adaptar.

més informació

ENTITATS

*Aquest curs té una durada de 10 hores que es pot adaptar en funció de les necessitats de les entitats participants. A més, s’ofereix la possibilitat de rebre un acompanyament en el procés d’incorporació de la perspectiva de gènere a l’entitat.

Com incorporar una perspectiva de gènere en la meva entitat?
En aquest curs identificarem quins elements discriminatoris reproduïm a la nostra entitat en l’ àmbit polític, estructural i cultural de la mateixa. Després de treballar conceptes bàsics i d’analitzar la societat actual pel que fa al sistema heteropatriarcal vinculat amb altres opressions, veurem què vol dir “ perspectiva de gènere” quines fases cal seguir per a dur a terme un canvi integral dintre de l’entitat.
Posarem èmfasi en el diagnòstic de gènere per a pensar en línies de treball i proposarem eines i recursos concrets adaptats a les necessitats de cada entitat.

ACTIVITATS PER A DIFERENTS PÚBLICS

Vídeo – fòrums
A partir de documentals i pel·lícules que ens aporten una mirada crítica sobre temàtiques de gènere, relacions, sexualitat i d’altres, desenvolupem vídeo – fòrums per a tots els públics.

Taller de sexisme als mitjans de comunicació
En aquest taller analitzem com es reprodueix el sexisme als mitjans de comunicació de masses. A partir de l’anàlisi de la publicitat sexista, els tele diaris i les campanyes de sensibilització sobre les violències masclistes identificarem com les violències de gènere s’expressen a la tele.  Aquest taller està dirigit a tots els públics.