PARAULES PROHIBIDES

T’oferim un recull d’algunes d’aquelles paraules que semblen prohibides, que no t’explicaven què volen dir, que feien posar cara de pòquer a tothom que preguntaves…
No ens agraden els tabús, perquè ja sabem fa temps que “allò que no s’anomena no existeix”, per tant des d’aquí comencem a fer camí per existir, per saber i compartir.
Per descomptat que no hi són totes, t’animem a que ens escriguis les que trobes a faltar i que facis propostes de definició que a tu t’agradin.

Comencem per aquí…

Amor romàntic: 

D’amor n’hi ha de molts tipus i depèn de moltes coses: El teu moment vital, la teva manera d’estimar, la persona amb la que et relaciones i la seva manera d’estimar… les possibilitats són infinites! Aquesta idea de l’Amor Romàntic diu que només hi ha una manera d’estimar a la teva parella i que si no sents les coses com les diu l’Amorvómitodeamor Romàntic no estàs sentint amor de debò. Això no és veritat (ves a l’apartat «No m’ho puc creure!»), mentre totes les persones es sentin respectades i escoltades cadascú és lliure de sentir les coses com li surten  i no per això pensar que el seu amor és menys o li passa alguna cosa dolenta. Si no tens ganes d’estar 24 hores amb l’altra persona, si potser també t’agrada algú més, si no has sentit gelosies mai i confies plenament en l’altre… no et sentis culpable: això també és amor! Que no ens empatxin amb cors i històries prefabricades, l’amor ens l’inventem nosaltres com ens faci persones felices i lliures!

Autoestima

És la idea que tenim sobre nosaltres mateixes o mateixos, si ens agrada o no aquesta idea tindrem l’autoestima més alta o més baixa. És molt fàcil que ens baixin  l’autoestima,

I cada setmana dues paraules més!